معمارکده2012
بزرگترین وبلاک تخصصی معماری
ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

بام سبز چیست؟

بام  سبز ساختمانی را که تمام یا بخشی از آن دارای پوششی از خاک و گیاه باشد به عبارت دیگر محیط کشت روی یک لایه ضدآب روی پشت بام ساختمان احداث شده باشد بام سبز گویند. بامهای سبز ممکن است دارای سیستمهای ، آبیاری زهکشی و پرچین باشد.

بامهاي سبز يا (بامهاي زندگي) راهي است كه تكنولوژي به ما پيشنهاد مي كند . آوردن گياهان به بام يعني ايجاد محيطي سبز، زيبا و نيمه عمومي (مشاع) براي ساكنين آن ساختمان .به اين ترتيب كيفيت زندگي (يعني احساس رضايت از محيط) بالا مي رود.

تأثیر بام های سبز در اقتصاد جامعه

بام های سبز تأثیرات زیادی در اقتصاد جامعه دارند که عبارتند از :

پوسته ضد آب نصب شده در روی بام از صدمات ناشی از اشعه ماوراء بنفش و صدمات شیمیایی جلوگیری کرده و در برابر امواج گرما به عنوان عایق عمل می کند . این ویژگی بام های سبز طول عمر پوسته ضد آب را تا دو برابر افزایش داده و باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود

عایق بندی بام های سبز نیاز به انرژی را برای گرم و سرد کردن ساختمان به طور چشم گیری کاهش داده و همچنین باعث کاهش آلودگی صوتی می شود

جاذبه زیبایی شناختی و زیبایی طبیعی بام های سبز ارزش ساختمان رادر نزد بسیاری از استفاده کنندگان و مطابق با هر سلیقه برای کاربرد های تجاری ، سازمانی و مسکونی بالا می برد .

تاريخچه بام هاي سبز

ايده باغچه هاي بامي در حقيقت از 600 سال قبل از ميلاد مسيح و در زمان بابليان (باغ هاي معلق بابل) شكل گرفته است. در قرن حاضر نخستين معمار كه اين ايده تقريباً فراموش شده را از نو زنده كرد « لوكوربوزيه » ، بود.فرقي نمي كند كه ساختمان كوتاه يا بلند، مسكوني يا اداري و داراي سقفي تخت يا منحني يا شيبدار باشد،هر ساختماني مي تواند داراي بامي سبز باشد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:باغچه, بام سبز, توسط هادی(ماهان)پورآخوند

دراواخر قرن نوزدهم ، ازجمله راه حلهایی که برای بسیاری ازمسائل سکونت درشهر پیشنهاد شد، فکرایجاد شهرهای باغ مانند بود . اساس این فکر براین اصل قرار داشت که مالکیت زمین های بایر، به شهر تعلق گیرد وعواید حاصل ازافزایش قیمت زمین ، ازآن شهر باشد تا گسترش شهر دستخوش سودجویی زمین خواران نشود.

فکرایجاد شهرهای باغ مانند که ازجانب ابنزرها وارد انگلیسی پیشنهاد شد ، با شکلی که این فکر عملاً به خود گرفت، متفاوت است . هاوارد نظریه خودرا درکتاب (( فردا،راهی مسالمت آمیز برای رفرمی حقیقی)) درسال 1898 منتشر کرد. با توجه به عنوان کتاب ، پیشنهاد هاوارد اقدام به امری بزرگ بود، یعنی رهایی ازجنبه های مضر انقلاب صنعتی واز میان بردن محلات فقیرنشین وپرجمعیت که زاییده بسط لجام گسیخته صنعت بود. تمام این امورمی بایست طوری صورت گیرد که دشمنی هیچ دسته ای حتی مالکین را مطرح نسازد. وی می خواست ثروت عمومی را با تغییر کامل ارزش املاک اعتلاء دهد ودراین امر حتی منتظر نشد تا حزبی که با نظریات وی موافق است قدرت را دردست گیرد. دراین کتاب، هاوارد پیشنهاد کرد کارخانه ها به نواحی دست نخورده روستایی منتقل شوند ومردم برای کار وزندگی به این نقاط مهاجرت کنند. این همان موضوعی است که درکتاب فرانک لوید رایت نیز مطرح شده است . هاوارد در طرح شهرهای باغ مانند خود، شهر را به صورت چنددایره متحد المرکز تصویرکرد. بناهای عمومی شهر درمرکز این دوایر در دور میدانی قرار می گرفتند.بین دایره میانی ودایره بیرونی ،خیابان اصلی شهر به عرض 135 متر قرارمی گرفت که واجد چمن ودرختانی به عنوان سایه بان بود .خود دایره بیرونی ، نواحی زراعی شهر را به وجود می آورد ، وقسمتی نیز برای کارگاهها وکارخانه ها پیش بینی شده بود. درپارکی مدور درمیان شهر، بناهای عمومی بزرگ ساخته می شدند وتالاری نیزبرای کنسرت ، سخنرانی، تأتر ، کتابخانه وغیره که برای هریک محوطه ای نسبتاً بزرگ تعلق می گرفت ، اختصاص یافته بود.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:شهرهای باغ مانند, توسط هادی(ماهان)پورآخوند

عجایب ده گانه طبیعت

دنیا پر از دیدنی های شگفت انگیز است در اینجا شما را با عجایب دهگانه طبیعی که تا کنون از آنان بی اطلاع بودید آشنا می کنیم.

1.    پاموکل (ترکیه)

 



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:عجایب ده گانه طبیعت, توسط هادی(ماهان)پورآخوند

 




لاس وگاس در یکی از گرمترین و خشکترین مناطق آمریکا قرار گرفته است ولی این ایده جالب شما رو برای دقایقی شگفت زده خواهد کرد. Behnisch, Behnisch & Partner گلهای فلزی طراحی کرده اند که در صحرای نوادا مکان مطبوعی برای بازی و بازدید مسافران به همراه خواهد داشت. این پروژه شامل سینما، رستوران، تالار کنفرانس، فضاهای نمایشگاهی، منطقه بازی بچه ها و یک دریاچه مصنوعی است.
موضوع خیلی ویژه در مورد این پروژه برجهای گل شکلی هستند که محیط بسیار گرم و سوزان صحرای نوادا را تبدیل به منطقه ای مطبوع و خوش هوا می کنند. این گلها از فلز پیش ساخته سبک و فیبرهای پیش تنیده ساخته خواهند شد که می توانند هم ایجاد سایه کنند و هم ذرات بسیار ریز هوا را در محیط پخش کنند. ارتفاع این گلهای غول پیکر ۱۲۰ فوت و عرض آنها ۳۰۰ فیت است. برگهای این گلها آب را تبخیر میکنند تا دمای محیط کاهش یابد این گلها همچنین قابلیت جمع آوری انرژی خورشید را دارند و در ماههای زمستان این انرژی را به الکتریسته و انرژی گرمایی تبدیل می کنند. توربین های بادی قائم محور در صورت نیاز می توانند بر روی ساقه این گلها نصب شوند.


 

 



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 23 مهر 1391برچسب:ایده تا فرم, طراحی, توسط هادی(ماهان)پورآخوند
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :